Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi längtar till maj!

(2022-01-26 14:36)
Det ljusnar på himlen, men ändå dröjer sig mörkret kvar. Restriktionerna fortsätter att drabba vår verksamhet och ligger som en blöt filt över aktiviteter som annars sjuder av liv så här i början av året. Ljuset väntar dock bakom hörnet.
 
Med anledning av eventuella kommande krav på covidpass vid träning på gym så har Zoezi gjort en lösning som redan idag finns tillgänglig i KIT.
 
Se till så att din förening hänger på pickleball-tåget. Det är både roligt och enkelt att arrangera racketsporten som just nu växer så det knakar i Sverige.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten inför nya smittskyddsåtgärder från och med onsdag 8 december.
 
Nu lanserar Svenska Postkodstiftelsen Grannskapsinitiativet som är en helt ny stödform. Genom små och snabba stöd till projekt i närområdet vill Postkodstiftelsen stärka gemenskapen mellan människor och bidra till ökat välbefinnande och hälsa.
 

Jobba hos oss!

(2021-11-22 09:25)
Just nu har vi två lediga tjänster på förbundskansliet - Föreningsutvecklare med ansvar för IT-support och Kommunikatör med inriktning på digital marknadsföring. Välkommen med din ansökan.
 
Nu bubblar det i Korpsverige igen! Nästan dagligen nås vi av glada tillrop och positiva besked om startade och nystartade aktiviteter och verksamheter. Det värmer att ni är så kreativa och fulla av tillförsikt.
 

Häng på padeltrenden!

(2021-11-18 09:51)
Fler och fler korpföreningar tar kontakt med hallägare och startar upp seriespel i padel med många deltagande lag. Din förening kan också göra det och med hjälp av återstartstöd få en kickstart.
 
Sällan tidigare har det varit så enkelt att få loss finansiering för att förverkliga sina utvecklingsidéer för Korpens föreningar. Redan nu har många föreningar varit kreativa och lagt fram idéer i både stort och smått som de fått finansiering för.
 
Nu kavlar vi upp ärmarna och fyller tomrummet med motion och de aktiviteter vi längtat efter så länge!  Med hjälp av återstartsstödet har vi nu möjligheter att återhämta oss och erbjuda medlemmarna verksamhet igen.
 
Projektet Aktiv Senior närmar sig sitt slut, men vårt arbete med att erbjuda våra seniorer härliga motionsaktiviteter i gemenskap fortsätter med oförminskad kraft. Aktiv Senior-veckan i september blev ett lyckad exempel på det!
 
Vi vill visa upp Korpens utbud och kraft när det kommer till aktiviteter för våra seniorer under september 2021. Då kommer Aktiv Senior-veckan att gå av stapeln och vi vill gärna att din förening är med.
 
Nya utbildningsdatum finns nu för basutbildningen för seniorledare, en sista utbildningsstart innan sommare och två till hösten. Se datumen och hör föreningen Sickla Seniorerna berätta om varför du ska gå utbildningen.
 

Utbildning på gång!

(2021-04-29 16:52)
Basutbildning för seniorer har rullat igång och efter de inledande omgångarna har vi till allra största del fått mycket positiv respons.
 
Snart är det dags för det här årets stora idrottspolitiska händelse. Den 28-30 maj är det Riksidrottsmötet för medlemsförbunden i Riksidrottsförbundet, ett årsmöte som genomförs vartannat år. I år står motion högt på dagordningen.
 

friskvardskupong

Postadress:
Korpförening Ånge - Korpen
Anna Åsén, Glappsjön 450
84012 Fränsta

Kontakt:
Tel: 069130139
E-post: annahalsopedagog@hot...

Se all info